9 Ağustos 2012 Perşembe

PAÇANGA BÖREĞİ

 bukez çok basit ama sevilen bi böreğim var
yufkaları eşit üçgen parçalara kesiyoruz
iç malzeme olarak
kaşar peyniri
domates
sivri biber
ve tabiki pastırma
yufkalarımızı sarıp yağda kızartıyoruz
ben birde teflon tavada tava böreği olarak hazırladım



4 yorum:

  1. Ne çok yapardım eskiden ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışarıda bir yere gidince ilk sipariş verdiğim şey paçanga böreğidir. Ben bir de yeşil biberini acı koyuyorum. :)) Ellerinize sağlık.

      Sil
  2. pastırmayı en çok bu böreğin içinde severim
    eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  3. Paçanga böreği aşkımmmmm......Kendisiyle pek bir sıkı fıkıyızdır da.... Ölürüm onun için....

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler