22 Mart 2012 Perşembe

TAVUKLU GARNİTÜRLÜ HAZIR YUFKADAN BOHÇA BÖREK

iç malzeme daha önce yaptığım krep bohçaları  ile aynı iç malzemeye sahip
5yufka
100 gr tereyağı
1çay bardağı sıvı yağ
1çay bardağı süt
yufkamızı  sosla heryerini ıslatıp karşılıklı kenarlarını ortada birleştiriyoruz
kare elde etmemiz lazım
aşamaları fotoğraflamadığım için anlatımı zor olacak
elde ettiğimiz kareyi4eşit parçaya kesiyoruz
içine hazır olan hacımızı koyupbohça gibi kapatıyor kapattığımız kısmı alta gelecek şekilde tepsiye alıyoruz
üzerine kalan sostan sürüp fırına gönderiyoruz
çıtırr çıtırr missgibi tereyağlı böreğimiz hazır
afiyetler olsun
tarifimi sevgili gelibolu17-midedenkalbe. ye  ve http://catlakkafe.blogspot.com/ ye  gönderiyorum 

7 yorum:

  1. Afiyet olsun yiyene ellerinize sağlık sizinde..

    YanıtlaSil
  2. iyi geceler canımcımmm,nasılsın,hastamışsın çok geçmiş olsun,öpeyimde geçsin inşallah....güzel böreklerin şimdi burda http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2012/03/tavuklu-garniturlu-hazr-yufkadan-bohca.html yayındalar gene beklerim,sevgiler...bu arada sayfanda copy yasağımı var banamı öyle geliyor,benim için sorun yok alabiliyorumda merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım tarifin yayında.iyi geceler

    YanıtlaSil
  4. çok güzeller çıtır çıtır olmuş gibi bir görüntüsü var ellerine sağlık ...

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık afiyetler diliyorum selamalar http://mineakbas.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Nefis görünüyor canım. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Ahhh olsada yesem üç,beş tane..:)))
    Ellerine sağlık canım..
    Nefiss görünüyor.

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...