28 Ağustos 2008 Perşembe

PALYAÇO KÜLAHLARI



Malzeme Listesi :
12 adet milföy hamuru 1poşet krem şanti 1 paket vanilyalı puding istenilen meyveler (1muz,3-4 kayısı 1 şeftali) süslemek için; toz yeşil fıstık pudra şekeri
Yapılışı :
Milföy hamurlarini merdaneyle incelterek yarım santim kalınlığında şeritler halinde kesin. koni şeklindeki kalıba alttan başlayarak sarın hafifüst üste gelmesi lazım. Dahazırlanan kalıpları fırın tepsisine koyun. 200 derece fırında hafif kizarana dek pişirin. soğuduktan sonra kalıptan çıkarın vanilyalı pudingi tarifine göre pişirin soğuyana kadar arasıra karıştırın kaymak bağlamasın. soğuduktan sonra 1 poşet krem şantiyi toz halinde ekleyerek blendırla karıştırın. külahları alıp içlerini vanilyalı puding ve meyve karışımlaıyla(1 muz,3-4 kayısı,1 şeftali) doldurun Servis tabağına almadan önce üzerlerine pudra şekeri serpin,yeşil fıstığa bulayıp servis tabağına alın afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...