16 Aralık 2012 Pazar

PATLICAN BALIĞI&MISIR UNLU PATLICAN TAVA

çok basit bi tarifle daha karşınızdayım
yağda kızaran ama öyle yağlı ve ağır değil.
patlıcanları tamamen soyup uzun dilimlere ayırıyorum
tuzlu kaynar suda bi miktar haşlayıp süzgece alıyoruz
tuzlayıp mısır ununa buluyor ve tavada güzelce kızartıyoruz
sarımsaklı yoğurtla nefis oluyor
afiyetle kalın

6 yorum:

  1. hımmm, güzel olur sanırsam... :)

    YanıtlaSil
  2. tam yazlık.Patlıcanın her türlüsüne bayılırım,eline sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Hem pratik hem güzel ellerine sağlık Melisacım..

    YanıtlaSil
  4. bu tarifi bende daha yeni bir komşumda yedim çok beyendim
    herkeze denemenizi tavsiye ederim
    ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. görüntüsü güzel gözüküyor.en kısa deneyeceğim.elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. mmm nefis , ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler