yemekteyiz ilk başladığı zamanlarda bi bayan yapmıştı bunu
patlıcanı çok seven biri olarak ben bayılıyorum buna patlıcanları verev kesip aralarına baharatlı peynir karışımı koyuyorum
sonra klasik paneleme şekliyle
un
yumurta
galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartıyorum
hepsi bu kadar şık davet sofralarınızda harika görünüyor
afiyetle kalın
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Hurma tatlısı 3 su bardağı irmik 1 su bardağı un 100 gr tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ılık su 2 ...
-
1 yumurta 1 cay bardagi yoğurt 1 cay bardagi sut 1 cay bardagi sivi yağ 1,5 cay bardagi irmik 1,5 su bardagi un 2,5 cay kadis...
-
Bu böreğin özelliği içsiz olması kayınvalidemden öğrendim .kayınpederim gürcü ve onlara özgü bi börekmiş. malzemeler: 1su bardağı su 1 su...
Üstelikte kolaymis. Patlicanin her yemegi harika.
YanıtlaSilevt çok basit ama sonuç mükemmel
Siliyi sahurlar arkadasim bu tarifi bende yapmistim ama nerden aldim tarifi hic hatirlamiyorum ama bir alman sitesiydi :) ellerine saglik
YanıtlaSilbenim tarifede bakmak istersen buyur bir tik yap :)
YanıtlaSilhttp://pasasofram.blogspot.de/2010/07/patlican-arasi-peynir.html
baktım çok güzeller:)
Silellerine sağlık
patlıcanlar nefis görünyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilteşekkürler canım sevgiler
SilBu kızartmalar çok güzel.Değişik şeyleri çok seviyorum
YanıtlaSilteşekkürler fatoşcum
SilEllerine sağlık :) Denemem lazım, patlıcanı çok severim çünkü :)
YanıtlaSildene pişman olmayacaksın
SilNefis bir tarif. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilteşekkürler elifcim svgiler
Silpatlıcanın her hali güzel helede kızartılınca
YanıtlaSileline sağlık canım
patlıcana bayılıyorum ellerine sağlık
YanıtlaSil