27 Ağustos 2008 Çarşamba

TAS KEBABI



Malzeme Listesi :
yarım kg kuşbaşı et
3adet ince doğranmış soğan
4adet sarımsak
yeteri kadar tuz
1çay kaşığı kekik
1çay kaşığı fesleğen
Yapılışı :
bütün mazlmemeyi karıştırıp üStünü kapatıp 1saat bırakıyoruz daha sonra bütün malzemeyi birtasa iyice basıyoruz tası büyük bir tencereye çeviriyoruz ateşi iyice kısıp tencerenin kapağını kapatıyoruz. 1,5 veya2saat etler suyunu bırakıp çekene kadar pişiriyoruz tası hiç kaldırmıyoruz .en son tası kaldırıp yanında pilavla servis yapıyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler