26 Ağustos 2008 Salı

PİRİNÇLİ TAVUK ÇORBASI



Malzeme Listesi :
haşlanmış yarım tavuk göğsü
1çay bardağı pirinç
5bardak su
1bardak tavuk suyu
yeteri kadar tuz karabiber
üzerine 2yemek kaşığı tereyağı pulbiber
Yapılışı :
yıkanmış pirinçleri suya koyup kaynamaya bırakıyoruz tavuk etlerini küçük küçük doğrayıp yumuşayan pirince ekliyoruz tavuk suyunu tuzu ve karabiberi ekliyoruz. diğer tarafta yağı eritip pulbiberi ekliyoruz çorbaya ilave ediyoruz dilerseniz birkısmını ayırıp servis sırasında çorbanın üzerine dökebiliriz afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...