26 Ağustos 2008 Salı

KREMALI ELMA TATLISI



Malzeme Listesi :
4 KİŞİLİK
4adet elma
1çay bardağı ceviz veya fındık içi
4yemek kaşığı şeker
üzerine muzlu puding
süslemek için tarçın fıstık
Yapılışı :
öncelikle elmaları soyup çekirdek kısımlarını çıkartın tencereye sıralayıp üzerlerine birer yemek kaşığı şeker ekleyin ve çok az yarım çay bardağı kadar su ekleyin kısık ateşte pişirmeye bırakın bu su bana yeterli geldi az olursa ekleyebilirsiniz elmalar pişerken bende pudingi yaptım elmalarım azolduğu için pudingide yarım paket kullandım pudingi pişirin ve kaymak tutmaması için ara ara karıştırın pişen elmaları tabağa alıp içlerini ceviz veya fındıkla doldurun sonrasında pişen pudingi kaşıkla elmaların üstüne dökün elmalar tamamen kaplansın süsleyip soğuyunca servis yapın. afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler