28 Ağustos 2008 Perşembe

HAŞHAŞLI KEK



Malzeme Listesi :
3YUMURTA
1SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1SU BARDAĞI SÜT
1SU BARDAĞI SIVI YAĞ
1SU BARDAĞI HAŞHAŞ
1PAKET KABARTMA TOZU
2,5 SU BARDAĞI UN
Yapılışı :
YUMURTA VE ŞEKERİ KREMA GİBİ OLANA KADAR KARIŞTIRIYORUZ SÜTÜ SIVI YAĞI EKLEYİP UN VE KABARTMA TOZUNU BİR ELEĞE ALIP ELEYEREK EKLİYORUZ KAŞIKLA KARIŞTIRIP EN SON HAŞHAŞI EKLİYORUZ YAĞLANMIŞ KALIBA ALIP185CDE İÇİ PİŞENE KADAR BEKLİYORUZ. BİR KÜRDAN BATIRIP İÇİNİN PİŞİP PİŞMEDİĞİNİ KONTROL EDEBİLİRİZ NOT:BENİM HAŞHAŞLAR BEYAZ RENKLİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNTÜDE PEK ANLAŞILMIYOR.AMA YERKEN ÇOK GÜZEL VE KEYİFLİ OLUYOR TAVSİYE EDERİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler