Manıtmızı tuzlu suda haşlayıp süzdükten sonra başka bi tencerede tereyağını eritip içine3-4tane rendelenmiş domates,salça bol sarımsak kokusu çıkana kadar bikaç tur çeviriyoruz
sonra mantıları ekleyip güzelce karıştırıyoruz
servis tabaklarına alıp üzerine bol sarımsaklı yoğurt
ben mantıyı hazırlayıp dondurucuya kaldırdım
isterseniz ev yapımı mantı isterseniz vaktiniz yoksada hazır mantılarla yapabilirsiniz
sadece suda haşlayıp üzerine yoğurtla da seviyorum ama bu daha aromalı ve güzel görünüyor gözüme
afiyetler olsun
ellerine sağlık nefis görünüyor..sevgiler
YanıtlaSilKayseri yemekleri nasıl enfestir.
YanıtlaSilHele hele mantısı. Ellerinize sağlık.
Mnati olsun Kayseri mantisi olsun.
YanıtlaSilBayilirim. Gerci ben manti denilince bayiliyorum zaten..))
Elinize saglik olsun...
Cok güzel olmus canim...
YanıtlaSilellerine saglik
:-)))
Nefis görünüyor,Kayseride hafif sulu yaparlar böyle salçalısını süper oluyor.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilellerine sağlık gel de yeme şimdi:)
YanıtlaSilnasıl canım istedi şimdi yaa,bir mantı borcun oldu haberin olsun
YanıtlaSilofffffff
YanıtlaSilcok guzelllllll
biz birazdaha iri yapariz .........
kendimizide icinin kiymasi bol olsun diye buyuk yapiyoruz der,kandiririz:)))))