27 Mart 2010 Cumartesi

ŞEHRİYE PİLAVI EŞLİĞİNDE PRATİK TAVUK PİRZOLA


uzun upuzun aradan sonra merhabalar
inşlh tekrar bu kadar ara vermeden devam edebilirim.

bu çok pratik hemen hazırlanabilecek bir tarif
yeteri kadar tavuk pirzolayı yağsız teflon tavaya koyup kapağını kapatıyoruz.
kısık ateşte ara ara çevirerek kızarana kadar pişiriyoruz
tuz ve baharat ekleyip servise hazır hale getiriyoruz

pilav içinde 1ölçü şehriyeye 2ölçü su ekledim
önden yağda 1-2kaşık şehriyeyi kavurup diğer şehriyeyi tuzu ve suyunu ilave ettim.

afiyetle kalın

7 yorum:

  1. eline sağlık canım hem pratik hemde çok lezzetli.iyi haftasonları

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık canım afiyet şeker olsun.sevgiler...
    http://hamaratabla.yetkinforum.com/forum.htm

    YanıtlaSil
  3. amanda aman bacım gelmiş:)
    nihayet dönebildinmi Melisam buralara ne yalan söyleyeyim özledim seni tarifin çok pratik ellerine sağlık biliyormusun perşembe ve cuma günleri EDA ile birlikteydik dün Mekke ye gittiler çok güzel iki gün geçirdik inşaallah birgün sende gelirsin bacııııım sevgiyle muhabbetle kal

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar...

    Ellerine sağlık müthiş ikili diyorum ben bu lezzetlere...

    YanıtlaSil
  5. canım hosgeldın :)ellerıne saglık nefıs:)

    YanıtlaSil
  6. Güzel görünüyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Uzun zamandır görmeyince merak etmiştim, inşallah bir problem yoktur.

    Henüz öğle yemeğini yememiş biri olarak, bloguna bakmakla nasıl bir hata yaptığımı anlıyorum. (Cümlelerime yutkunma sesleri karışır bu sahnede :) )

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler