uzun upuzun aradan sonra merhabalar
inşlh tekrar bu kadar ara vermeden devam edebilirim.
bu çok pratik hemen hazırlanabilecek bir tarif
yeteri kadar tavuk pirzolayı yağsız teflon tavaya koyup kapağını kapatıyoruz.
kısık ateşte ara ara çevirerek kızarana kadar pişiriyoruz
tuz ve baharat ekleyip servise hazır hale getiriyoruz
pilav içinde 1ölçü şehriyeye 2ölçü su ekledim
önden yağda 1-2kaşık şehriyeyi kavurup diğer şehriyeyi tuzu ve suyunu ilave ettim.
afiyetle kalın
eline sağlık canım hem pratik hemde çok lezzetli.iyi haftasonları
YanıtlaSilEllerine sağlık canım afiyet şeker olsun.sevgiler...
YanıtlaSilhttp://hamaratabla.yetkinforum.com/forum.htm
amanda aman bacım gelmiş:)
YanıtlaSilnihayet dönebildinmi Melisam buralara ne yalan söyleyeyim özledim seni tarifin çok pratik ellerine sağlık biliyormusun perşembe ve cuma günleri EDA ile birlikteydik dün Mekke ye gittiler çok güzel iki gün geçirdik inşaallah birgün sende gelirsin bacııııım sevgiyle muhabbetle kal
Merhabalar...
YanıtlaSilEllerine sağlık müthiş ikili diyorum ben bu lezzetlere...
canım hosgeldın :)ellerıne saglık nefıs:)
YanıtlaSilGüzel görünüyor ellerinize sağlık
YanıtlaSilUzun zamandır görmeyince merak etmiştim, inşallah bir problem yoktur.
YanıtlaSilHenüz öğle yemeğini yememiş biri olarak, bloguna bakmakla nasıl bir hata yaptığımı anlıyorum. (Cümlelerime yutkunma sesleri karışır bu sahnede :) )