Reklamlarda izlerken şekline bayılıyordum
evde neden olmasın dedim
okula çocukların beslenmesine hazırlayıverdim
hamuru klasik tart tarifim
kremasıdaportakal jölesi
üzerinede
kullandım
tart kalıplarım bunların küçük boylarından
bu benim daha önce resmini çektiğim kalıbım
ismini yazmayan sevgili ziyaretçim şuan makina yanımda olmadığı için minik kalıplarımı resimleyemedim ama şu görünen kalıpların miniklerinde yaptım keklerimi
o kalıptaki içe çökük gibi görünen yer kek piştikten sonra üzerinde bi boşluk olmasını sağlıyor
bu sayede orayı istediğimiz krema veya meyvelerle doldurabiliyoruz
afiyetle kalın
nefis bir görüntü ellerine sağlık
YanıtlaSilçok cici olmuşş bende büyük tart şeklinde yapayımm cin tart olsun ne dersiniz:)
YanıtlaSilPek şirirn olmuş yerim ben bunu hammmmmm :))
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım harika olmuş ....
eti cin gülsün, dünya gülsün:))))))
YanıtlaSilellerine sağlık canım..
Cnm ben de çok severim eti cini..Tarifini denemeliyim..
YanıtlaSilBu arada sayfamda seni bekleyen çok zarif bir güneşışığı ödülüm var,kabul edersen sevinirim..sevgiler..
ÖDÜLÜN VAR BENDE...
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK...ÇOK GÜZEL OLMUŞ...
:))
YanıtlaSilCanım harika ya bayıldım ellerine sağlık.
harika eline sağlık cnm
YanıtlaSilEllerinize saglik,cocuklar icin sevimli bir tarif.
YanıtlaSilSevgiler
Sefa
Cok guzel gorunuyor canim
YanıtlaSilEllerine saglik
Sevgiler
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilharika birşey olmuş ellerine sağlık...
YanıtlaSiluzun zamandır acaba eti cini evde nasıl yapabilirim diye araştırıyordum bu tarif tam zamanında geldi.ellerine saglık.
YanıtlaSilbu nasıl tatlı bişiy böyle ellerine sağlık.Bu arada sayfamda senin için bırakılmış bir çiçek var alırsan sevinirim. Sevgiler..
YanıtlaSilcanım bu harika olmuş.hazırlar gbi.ellerine sağlık.blogumda senin için ödülüm var canım.
YanıtlaSilkocaman sevgiler...
Tam aklımdan geçerken onu gördüm karşımda :)) Kaç gündür eti cin kek yapmaya niyetleniyordum. Ellerinize sağlık, çok güzel gözüküyor.
YanıtlaSilGörüntü Muhteşem..
YanıtlaSilelinize sağlık
Böylelike ne yapıyoeuz çocuklarımıza hazır yedirmiyoruz.
YanıtlaSilBak ne güzel evde de yapılıyor işte:))
Ellerine sağlık canım
sevgilerimle
güzel yorumlarınız için hepinize çoookkk teşekkür ederim arkadaşlar
YanıtlaSilbana not bırakan arkadaşlar uğrayacağım sayafnıza fırsat bulur bulmaz
canım benim nasılsın.senin yerin özeldir benim için.
YanıtlaSilsık sık ziyaretine gelemesemde aklımdasın her zaman.
sevgielr selamlar kal sağlıcakla.
Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık. Bende beklerim Sevgiler...Mihriban...
YanıtlaSilEllerine sağlık olsun arkadaşım ne iyi fikir bize de denenmiş bir tarif daha gelmiş oldu...
YanıtlaSilbenim ricam olacaktu minik tart kalıbınızı resimlemeniz mümkün mü? az önce yapım ama benimkiler bu şekilde olmadı sanırım kalıptan kaynaklanıyor. resimlemeniz mümkünse resimleyin o kalıplardan satın alacağım. çünkü lezzet harikaaa. tarif için teşekkürler.
YanıtlaSilbilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim benim küçük kalıplar çökük şekilde değil demek ki bundan dolayı şekli öyle olmamış.
YanıtlaSilismimi yazmayı unutmuşum ismim özlem
memnun oldum özlemcim
YanıtlaSiltarifimi beğenip denemeye değer bulmana sevindim teşekkürler
herzaman beklerim sevgiler
yine ben özlem.
YanıtlaSilsitenizi hergün takip ediyorum. daha önce de şöbiyet, üçgen baklava, elmalı gül kurabiye, kokostar tariflerinizi yaptım hepside çok başarılı oldu. yani aslında ben sitenizin sıkı takipçisiyim. tarifleriniz tam ölçü ve çok lezzetli şık oluyor. paylaştığınız için çok teşekkürler.
sırada soslu karnıbahar var. eminim ki o da süper olacak.
birde el açması patatesli çıtır börek tarifini yazmanız mümküün mü?
özlemcim ellerine sağlık
YanıtlaSileminim senin hazırladıklarında çok lezzetli olmuştur
börek tarifimi ekleyeceğim inşlh
onun tarifini yazmayı unutmuşum
onun tarifi aslında kekli baklava hamuruyla aynı iç malzemesi patatesli kıymalı harç
ayrıntılı olarak yazacağım yinede
sevgiler
harika olmuş.benim oğlum eticin kek delisidir.ama ben hazır şeyler yemesinden hoşlanmıyorum denemek isterim.acaba biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz.örneğin portakal jölesini ne zman döktünüz.birde kıtırmı yoksa yumuşakmı.teşekkürler
YanıtlaSil