3 Haziran 2009 Çarşamba

ÇİLEKLİ-ÇİKOLATALI BATON PASTA



PANDİSPANYA
5yumurta
1su bardağı toz şeker
1,5su bardağı un
1kabartma tozu
2yemek kaşığı sıvı yağ
3yemek kaşığı kaynar su
arasına:
çikolatalı cremole ,çilek dilimleri
üzerine çilekli krem şanti
çikolata rendesi
gıda boyası ile renklendirilmiş hindistan cevizi

diğer pasta tarifleri ve hazırlanışları için PASTALAR a bakabilirsiniz




tarifimi narinmutfagi82 arkadaşıma gönderiyorum

8 yorum:

  1. ooo şekerim gene döktürmüşsün ellerine saglık afiyet bal şeker olsun..
    bizde derlerki löp löp et olsun :)))

    YanıtlaSil
  2. selamlar.benimde böyle bir tarifim vardı bugün.ama sizinki çok daha güzel görünüyor.banada beklerim.hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  3. NEFİS GÖRÜNÜYOR...
    ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM...
    SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  4. ÇOK LEZZETLİ VE MUHTESEM GÖRÜNÜYOR CANIM ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK....

    YanıtlaSil
  5. Nasıl harika bir görüntü.
    Çok güzel.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık canım harika görünüyor.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. arkadaşım çok güzel olmuş ellerine sağlık tam iştahsız çocukjlar için göz doldurucu

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler