28 Ağustos 2008 Perşembe

MUZ SOSLU TAVUK GÖĞSÜ



Malzeme Listesi :
200gr tereyagi
1su bardağı un
1su bardağı şeker
1vanilya
1lt süt
üstüne yarım paket muzlu puding
en üste fındık parçaları
Yapılışı :
margarini eritip unu hafiif kavuruyoruz üstüne şekeri ekleyip(ben şekeri daha az koydum 1bardak çok tatlı geldi bana)sütünü ilave ediyoruz kaynadıktan sonra ocaktan alıp vanilyayı ekliyoruz 10-15dk mixerle çırpıyoruz mutlaka çırpın ıslatılmış kek kalıbına boşaltın dolapta donsun akşamdan yaparsanız sabaha tam kıvamında olur kalıptan ters çevirin en üste pudingi hazırlayıp dökün fındık parçalarıyla süsleyin afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Çıtır kaseler