28 Ağustos 2008 Perşembe

AMONYAKLI PASTA



Malzeme Listesi :
1kahve fincanı süt
1kave fincanı erimiş margarin
1kahve fincanı şeker
1çay kaşığı amonyak yoksa 1,5 çay kaşığı karbonat
aldığı kadar un
Yapılışı :
hamuru yoğurup 6bezeye ayırıyoruz incecik açıp fırıntepsisine alıyoruz pembe şekilde pişirip çıkarıyoruz tüm hamurları aynı şekilde pişirip aralarına sıcak krema veya puding sürüyoruz .dolapta dinlendikten sonra servise hazırdır bu pastayı tüm olarak anlattım dilerseniz benim gibi hamuru bardakla kesip porsiyonluk pastalarda yapmanız mümkün afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Hurma tatlisi