13 Ekim 2014 Pazartesi
KUZU TANDİR TADİNDA DUDUKLUDE TANDİRKEBABİ
Konyanin tandir kebabi meshurdur.ayrica nefistir
Evdede o tadi yakalamaya calistim cok guzeldi
Cocuklar cok seviyorlar
Ben kuyruk yagini eritip icine sut tereyagi ekleyerek kebap yagi hazirliyorum.
Duduklu tencereye kebap yagindan 3_4 yemek kasigi koydum uzerine iri parcali etlerimi siraladim.duduklude kısık ateste 45 dk pisirdim.bu defa cocuklar sevdigi icin elma dilimi patates ,sogan ekleyip 5 dk daha kaynattim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Hurma tatlısı 3 su bardağı irmik 1 su bardağı un 100 gr tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ılık su 2 ...
-
1 yumurta 1 cay bardagi yoğurt 1 cay bardagi sut 1 cay bardagi sivi yağ 1,5 cay bardagi irmik 1,5 su bardagi un 2,5 cay kadis...
-
margarin kullanmak istemiyorsanız size süpper bi kurabiye tarifim var içinde margarin var zannedeceksiniz onun verdiği kıtırlık kıvam herşey...
süper.
YanıtlaSilbi ara kuyruk yağının içinde piştiğini öğrenip kuzine fırınında yapmıştım.düdüklüde yapmak çok pratik..en kısa zamanda deniycem.
ben sütlü kuyruk yağını pilava bile ekliyorum:)
Nefis bir görüntü.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiyle kal.
Ellerinize sağlık. Çok iştah açıcı bir görüntü olmuş.
YanıtlaSilSevgiyle kalın.