13 Ekim 2014 Pazartesi

KUZU TANDİR TADİNDA DUDUKLUDE TANDİRKEBABİ





Konyanin tandir kebabi meshurdur.ayrica nefistir
Evdede o tadi yakalamaya calistim cok guzeldi
Cocuklar cok seviyorlar
Ben kuyruk yagini eritip icine sut tereyagi ekleyerek kebap yagi hazirliyorum.
Duduklu tencereye kebap yagindan 3_4 yemek kasigi koydum uzerine iri parcali etlerimi siraladim.duduklude kısık ateste 45 dk pisirdim.bu defa cocuklar sevdigi icin elma dilimi patates ,sogan ekleyip 5 dk daha kaynattim

3 yorum:

  1. süper.
    bi ara kuyruk yağının içinde piştiğini öğrenip kuzine fırınında yapmıştım.düdüklüde yapmak çok pratik..en kısa zamanda deniycem.
    ben sütlü kuyruk yağını pilava bile ekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Nefis bir görüntü.Ellerine sağlık.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık. Çok iştah açıcı bir görüntü olmuş.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...