19 Eylül 2014 Cuma

KAYMAKLİ KURABİYE

Gunaydin hayirli cumalar
Arsivim doldu tasti .Basina bir is gelmeden yayinlasam iyi olacak.
Bu arada pcdeki arsivim silinmisti  ve bu basima ilk gelmiyor :'(
Artik hiz verip biriken fotolari yayinlamam  gerekiyor .Sonra uzuluyorum.
Buda evdeki kaymagi degerlendirme kurabiyesi

75 gr tereyagi
75 gr kaymak
1 yumurta
2/1 kahve fincani sivi yag
1 su bardagi pudra sekeri
Limon kabugu rendesi
1 kabartma tozu
Aldigi kadar un
Hamuru yogurup sekil veriyoruz .yaglarimiz oda isisinda olacak eritmiyoruz
Sekil verip firina gonderiyoruz.ben dondurma kasigi ile sekil verdim .hafif pembeye donunce  alin firindan
İsterseniz uzerine tarcin,pudra sekeri eleyin istersenizde benim gibi erimis cikolata gezdirin
Bukadar
Afiyetle kalin

4 yorum:

  1. que galletas mas ricas ¡¡¡ saludos desde España

    YanıtlaSil
  2. çok lezzetli görünüyor canım.elllerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. kaymak neye girse yakışıyor... elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Kaymakli kurabiyeyi ilk kez duyuyorum, tadini cok etkiliyormu ? Goruntu harika ellerine sağlik.

    YanıtlaSil

yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim

Klima, Soğutma Uzmanından Alınır