27 Ağustos 2008 Çarşamba
ÇİLEKLİ PARFE
Malzeme Listesi :
2poşet kremşanti(1paket)
200gr bisküvi
2adet küp küp doğranmış şeftali
1çay bardağı doğranmış kiraz
üzeri için çilekli sos
Yapılışı :
şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz .daha sonra içine ufalanmış bisküvileri ve meyveleri ekliyoruz güzelce karıştırıp filmle kaplanmış kalıba alıyoruz 3-4saat dolapta donuncaya kadar bekliyoruz daha sonra sosu üzerindeki tarife göre hazırlayıp servis tabağına ters çevirdiğimiz parfenin üzerine döküyoruz afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Hurma tatlısı 3 su bardağı irmik 1 su bardağı un 100 gr tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ılık su 2 ...
-
100 gram tereyağı 1 yumurta bir çay kaşığı tuz bir yemek kaşığı yoğurt bir yemek kaşığı sirke 3 yemek kaşığı sıvı yağ bir çay kaşığı...
-
1 yumurta 1 cay bardagi yoğurt 1 cay bardagi sut 1 cay bardagi sivi yağ 1,5 cay bardagi irmik 1,5 su bardagi un 2,5 cay kadis...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
yorumlarınızı benim için çok değerli.
çok teşekkürler .
yine beklerim